Kulturproduksjoner
Hjem

Vi har kompetanse til å produsere store og små kulturelle arrangementer for barn, ungdom og voksne!

 

Kreative Folk kan leies inn som fullstendig produsent, eller til å fylle forskjellige roller som for eksempel konsulent, prosjektleder, regissør og koordinator.

 

Vårt mål er å sørge for at hver produksjon er unik, uavhengig om det er teater, konsert, festival, forestilling eller mer udefinérbare arrangementer.

 

Verktøyene vi alltid har med oss er god kommunikasjon, solid erfaring og godt humør!

Noen av produksjonene Kreative Folk har stått for tidligere:

UKM - Ung Kultur Møtes

Kulturmønstring

Prosjektmedarbeider

 

UKM er en møteplass hvor ungdom mellom 13 og 20 år får muligheten til å vise frem det de brenner for og skape noe sammen. Mønstringene arrangeres over hele Norge.

 

Kulturnatta

Gratis kulturkveld

Arrangør

 

En dag fylt med ulike kultur-arrangement for hele familien, gratis for alle, og med mål om å synliggjøre spennende kunst- og kulturuttrykk og skape unike opplevelser i tradisjonelle og nye rom.

Flere Farger

Smeltedigelen Musikkfestival

Prosjektledelse

 

Under paraplyen Flere Farger åpner Smeltedigelen Musikkfestival med et fyrverkeri av en forestilling der barn og unge fra flere kulturer presenterer sanger og danser fra sitt hjemland akkompagnert av profesjonelle musikere. Lenke

Give A Job

Kulturkveld for integrering

Regi

 

Give a job inviterer næringsliv, flyktninger og lokalbefolkningen til en kveld med internasjonal middag, underholdning, inspirerende historier og nettverksbygging, med Arne Hjeltnes som konferansier.